Reguli pentru o vacanta reusita cu copilul

Mergi in strainatate si bunica a declarat ca decat sa stea o saptamana cu mostenitorul tau infernal mai bine ia otrava de soareci? Vrei sa te simti si bine daca tot pleci?

1436196396822

E momentul sa te pregatesti pentru o vacanta pentru 2+! Uite cateva sfaturi utile:

1. Nu pleca niciodata fara asigurare medicala la copil, incheiata la o firma buna.

2. Daca mergi in Africa , intereseaza-te de calitatea apei. Multi europeni tind sa aiba niste probleme foarte diareice inclusiv daca beau din greseala apa din piscina.

3. Nu iti incarca bagajele cu haine de bal si rochii de seara cu sclipici in care sa iti invesmantezi copilul. Majoritatea lumii isi imbraca copii asa cum se imbraca oamenii normali. Asa ca daca nu vrei ca ceilati turisti sa se uite la tine ca la un psihopat, nu-ti decora copilul ca la circ!

traveling-with-kids

4. Daca ai un bebe mic, neaparat sa ai o camera de filmat cu care sa te filmezi spunandu-ti parerea dupa 36 de ore nedormite pentru ca plodul plange pentru ca tu i-ai schimbat mediul. Eu asa am facut si ma amuza nonstop filmarea!

5. Sa ai la tine o minifarmacie: antitermice, antiemetice, antialergice, picaturi de nas, plasturi, dezinfectant, creme pentru arsuri solare, sirop de tuse (si calmante pentru tine). Antitermice sa ai musai doua, cu ingrediente active diferite. Farmacia asta sa o ai orice ar fi pentru ca sunt tari unde nu iti dau nici macar un bana sirop de tuse fara reteta (ex.UK)!

traveling-with-children

6. Pentru cazuri de rataciri, puneti copilului in buzunar sau in alt loc descoperibil un biletel cu numele, numarul vostru de telefon si hotelul la care stati. Biletelul sa fie scris in limba tarii in care sunteti (va poate ajuta cineva de la receptia hotelului, daca nu o stiti).

7. Daca faci un city-break in care vrei sa alergi de sa-ti iasa ochii din cap, ia un carucior chiar daca copilul e mai mare! Va fi un dar divin!

8. Si regula de baza: savureaza din plin vacanta alaturi de copii tai, timpul trece, dar amintirile ramin.

best-time-travel-kids

Lasă un răspuns

<!--