Staţiuni şi plaje din Croaţia pentru concediul de vară perfect! Organizare excurisii 068615504/0757558245

Staţiuni şi plaje din Croaţia pentru concediul de vară perfect

Zlatni Rat

Zlatni Rat

Insula Brac este faimoasă pentru plaja Zlatni Rat, ce se află pe coasta sudică a insulei, nu departe de orașul Bol. Curenții din Canalul Hvar, aflat în apropiere, au modelat această plajă, într-o limbă de nisip îngustă ce se extinde 400m în apa perfect albastră. Cei care fac plajă pe Zlatni Rat pot admira panorame superbe peste Adriatica din ambele părți, în timp ce coasta insulei este și mai pitorească. Ruinele romane se întrevăd printre pădurile de pini, iar deasupra lor tronează Munții Vidova, cei mai înalți de pe coasta Adriatică.

Punta Rata

Punta Rata

Aflată în micuțul oraș Brela, pe coasta Dalmată, Punta Rata este una dintre cele mai moderne plaje din Croația cu o sumedenie de facilități. Asta nu înseamnă că Punta Rata nu se mândrește și cu panorame de invidiat, fiind înconjurată de livezi de măslini și curmali, iar casele pitorești din Brela formează fundalul perfect pentru cei care se bucură de soare pe această plajă albă. După ce te-ai săturat de soare și valuri, poți face o plimbare pe faleza mărginită de restaurante, magazine și cafenele pentru a experimenta din atmosfera fermecătoare a locului.

Sveti Ivan

Sveti Ivan

Sveti Ivan sau Sf. Ion este una dintre cele mai populare plaje de pe insula Cres. Aflată la marginea pitorescului sat Lubenice, un fort antic construit doar din piatră, Sveti Ivan este un loc preferat și de cei care aleg să facă croaziere de-a lungul coastei croate. Plaja Sveti Ivan nu poate fi accesată decât pe jos, dar drumul în pantă, destul de lung, face parte din farmecul acestei plaje izolate și merită tot efortul.

Plaja Rajska

Plaja Rajska

În stațiunea Lopar, de pe insula Rab, se află un alt colț de paradis pe care nu trebuie să îl ratezi. Plaja Rajskasau Plaja Paradis este una dintre cele mai faimoase de pe coasta Adriatică și pe bună dreptate. Spre deosebire de celelalte plaje de pe insula Rab, care sunt îndrăgite de nudiști, Rajska este locul perfect pentru vacanțele în familie. Vizitatorii pot înota în apele liniștite și deloc adânci, în timp ce plaja cu nisip fin, una dintre puținele astfel de plaje din Croația, este locul perfect pentru relaxare.

Plaja Makarska

Plaja Makarska

Întinzându-se pe 65 km între orașele Makarska și Split, pe coasta Dalmată, această plajă este cunoscută și sub numele de Riviera Makarska. Cuibărit la poalele uriașul Munte Biokovo, orașul Makarska se mândrește cu un golf pitoresc mărginit de o sumedenie de plaje frumoase cu pietricele. Principala plajă a orașului, plaja Makarska, se arcuiește de-a lungul unei faleze umbrite de palmieri și mărginită de cafenele, restaurante luxoase și magazine.

Plaja Banje

Plaja Banje

Aflat în sudul coastei croate, Dubrovnik este una dintre cele mai populare destinații din Croația, în mare parte datorită nenumăratelor sale plaje superbe. Banja, aflată la est de centrul medieval al orașului, este cea mai populară. Această plajă cu pietricele este înconjurată de cele mai bune hoteluri din Dubrovnik, fiind echipată cu toate facilitățile de care ai nevoie. Acest loc adorat de celebrități este ideal și pentru diferite sporturi de apă.

Plaja Omis

Plaja Omis

Porțiunile uriașe de nisip auriu sunt principala atracție a plajei Omis. Aflată în orașul Omni, această bucată de nisip este înconjurată de pini și arbuști cu flori colorate, plantați pentru a forma o promenadă naturală. Plaja Omis se mândrește cu nisip fin datorită râului Cetina care aduce aluviuni pe coasta de altfel stâncoasă în fiecare an. Canioanele sculptate de acest râu formează un peisaj incredibil ce întregește atmosfera minunată a acestei zone.

Tu ce alte plaje superbe din Croația ai vizitat?

Pentru organizarea excursiilor cu plecare din Chisinau si Craiova apelati !

+37368615504   +40757558245

Lasă un răspuns

<!--