Top 10 plaje din Europa unde să te bronzezi vara aceasta!

Top 10 plaje din Europa unde să te bronzezi vara aceasta

Ești pregătită să descoperi cele mai spectaculoase plaje unde să te bronzezi vara aceasta? Coasta bătrânului continent este minunată și are o mulțime de plaje, stațiuni și locuri extraordinare în care te poți relaxa la soare. Descoperă mai jos o listă cu cele mai spectaculoase plaje din Europa unde să te bronzezi vara aceasta. Nu uita să iei cu tine costumul de baie, ochelarii de soare și crema de protecție.

Plaja Stiniva, Insula Vis, Croația

Plaja Stiniva

Să înoți în apele limpezi ale Mării Adriatice care îmbrățișează Insula Vis din Croația este o experiență unică. Poți să te relaxezi la soare și să te răcorești în apele mării sau poți să te lași în voia curenților și să plutești în derivă înGolful St. George. În plus, pe plaja Stiniva din Insula Vis te poți bucura de intimitate și liniște, nefiind unul dintre locurile populare din Croația. Plaja Stiniva este protejată de lege, fiind considerată un monument al naturii, grației frumuseții cadrului natural în care se află.

Tossa del Mar, Costa Brava, Spania

Tossa del Mar

Maluri abrupte, păduri de pin, plaje cu nisipuri fine și golfuri cu ape limpezi. Ai ajuns în Costa Brava, Spania, la Tossa del Mar. Cea mai sudică regiune a Costa Brava oferă turiștilor o mulțime de atracții. În plus, aici vei avea parte de numeroase variante de cazare pentru un sejur așa cum îți dorești. Gastronomia locală, evenimentele culturale și peisajul incredibil completează oferta turistică din Tossa del Mar.

Concha, San Sebastian, Spania

San Sebastian

Spania este renumită pentru litoralul său magnific și plajele spectaculoase, așa că nu este de mirare că acestea se regăsesc în toate topurile și clasamentele. Plajele din San Sebastian sunt renumite în întreaga Europă, dar dintre acestea, Concha se remarcă dintre toate, grație amplasamentului său, a nisipului extrem de fin și a numărului mare de activități și servicii pe care îl oferă. Un sejur în San Sebastian, unde vei avea parte de cazare la prețuri rezonabile, un număr mare de posibilități de petrecere a timpului liber și preparate culinare delicioase, este o alegere ideală pentru vacanța ta de vară.

Insulele Berlanga, Portugalia

La doar zece kilometri distanță de Peniche, Arhipelagul Berlanga este un colț de rai. Cele trei insule din care este format, respectiv Estelas, Farilhoes și Berlenga își întâmpină turiștii cu plaje intime, ideale pentru cei care vor să aibă parte de o vacanță liniștită. Berlanga este cea mai mare insulă a arhipelagului și singura care este populată și în afara sezonului estival.

Cala Acciarino, Insula Lavezzi, Italia

Lavezi Italia

Poveștile extraordinare se petrec în locuri extraordinare. Scrie-ți și tu propria poveste extraordinară pe plajeleInsulei Lavezzi, un loc cu o frumusețe naturală care te va lăsa mut de uimire. Plajele liniștite ale Insulei Lavezzisunt străjuite de stânci imense de granit. Întreaga zonă este considerată o minune a naturii și este protejată prin lege. Dacă vrei să te bronzezi aici, ai grijă să ai în bagaj apă și o gustare, deoarece nu vrei găsi de unde să cumperi în apropierea plajelor.

Kavalikefta, Insula Lefkada, Grecia

Grecia

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei și este mereu prezentă în topurile de profil. Frumusețea plajelor acestei insule este greu de descris în cuvinte. Descoperă plaja Kavalikefta, cu nisipul său alb, apele de un albastru ireal și străjuită de stânci impunătoare populate de comunitatea de pescari a zonei. Explorează insula la bordul unei corăbii micuțe și lasă-te cucerită de farmecul acestui loc.

Plaja Armaçao de Pera, Algarve, Portugalia

Portugalia

Algarve este locul din care, în secolul al XV-lea, exploratorii portughezi au pornit în marea aventură de a descoperi și alte continente și civilizații. Tot Algarve este în prezent locul în care portughezii își așteaptă cu brațele deschise turiștii și îi întâmpină cu servicii ireproșabile, hoteluri pe toate gusturile și buzunarele și nu în ultimul rând cu plaje întinse, străjuite de stânci de culoarea soarelui.

Plaja Apela, Insula Karpathos, Grecia

Apela

Karpathos este situată în partea sudică a arhipelagului grecesc, între Insulele Rhodos și Creta. Pe insulă predomină relieful muntos, cu râuri multe și păduri de conifere, livezi de măslini și viță de vie, dar te poți bucura și de plaje sălbatice, incredibil de frumoase. Legendele locale spun că primul locuitor al Insulei Karpathos a fost Iapetos, fiul lui Uranus și al Zeiței Gaea.

Plaja Ksamil, Insula Ksamil, Albania

Ksamil

Cele patru insule aparținătoare Arhipelagului Ksamil nu au o suprafață totală mai mare de 8,9 hectare, dar împreună constituie unul dintre cele mai frumoase locuri din Albania. Pe tot parcursul anului, insulele sunt acoperite cu vegetație luxuriantă, iar accesul către acestea se face doar cu bărci de dimensiuni mici. Apa cristalină și plajele sălbatice îți oferă posibilitatea de a petrece clipe de relaxare într-un loc feeric și departe de agitația stațiunilor estivale.

Santa Maria Dell’ Isola, Regiunea Calabria, Italia

Santamaria

Nu există niciun dubiu că apele limpezi și nisipul alb sunt cartea de vizită a regiunii Calabria din Italia. Zona este o destinație perfectă pentru turiștii aflați în căutarea unui sejur relaxant la malul mării, dar și pentru cei care vor să exploreze fascinanta lume subacvatică. Revenind cu picioarele pe uscat, împrejurimile sunt la fel de încântătoare ca și apele Mării Mediterane, cu livezi de citrice și măslini, localități cochete și o arhitectură spectaculoasă.

Tu pe care dintre aceste plaje din Europa ai vrea să te bronzezi vara aceasta?

Lasă un răspuns

<!--